Pentru cine, lucrăm?

Pentru cine este lucrarea noastră? Mă refer strict la lucrarea pe care o facem pentru Domnul.
Tot mai mulți creștini vor să lucreze pentru Dumnezeu, iar astăzi am să mă opresc la ce se întâmplă pe internet.
Se pare că activitatea cea mai intensă s-a mutat pe internet. Oamenii sunt foarte ocupați, preocupați în a face lucruri pentru Dumnezeu. Am văzut câteva cazuri duse la extrem iar asta mă face să-mi pun întrebări și anume pentru cine lucrează acești oameni. Mulți caută faimă, apreciere din partea oamenilor, încearcă să impresioneze prin strategiile lor istețe.
Văzând astfel de lucruri, mă întreb; oameni buni, creștini, pentru cine lucrați? Dacă credeți că Dumnezeu este uimit de deșteptăciunea voastră, vă înșelați. Nimic din ceea ce poate face omul nu-l poate impresiona pe Dumnezeu, nimic din obiectivele voastre nu-l poate lua prin surprindere pe Dumnezeu. Nici cât de setați sunteți pe viziunea voastră nu-l poate impresiona pe Dumnezeu.
Cine dorește să facă o lucrare pentru Domnul, trebuie să se întoarcă la Biblie... să o citească, să o înțeleagă, să-și pună ordine în viață, să se împace cu Dumnezeu.
Pe Dumnezeu nu-L interesează cine ești, Lui îi pasă cine ești în El!
Pe Dumnezeu nu-L interesează strategia ta, cât de mare este viziunea ta, Dumnezeu este interesat dacă temelia îți este pusă în dragoste!
 Efeseni, 3-14-21; …Iată de ce, zic, îmi plec genunchii înaintea Tatălui Domnului nostru Isus Hristos,din care îşi trage numele orice familie, în ceruri şi pe pământ, şi-L rog ca, potrivit cu bogăţia slavei Sale, să vă facă să vă întăriţi în putere, prin Duhul Lui, în omul dinăuntru, aşa încât Hristos să locuiască în inimile voastre prin credinţă; pentru ca, având rădăcina şi temelia pusă în dragoste, să puteţi pricepe împreună cu toţi sfinţii care este lărgimea, lungimea, adâncimea şi înălţimea; şi să cunoaşteţi dragostea lui Hristos care întrece orice cunoştinţă, ca să ajungeţi plini de toată plinătatea lui Dumnezeu.
Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi,  a Lui să fie slava în Biserică şi în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin.

Tot ce îmi doresc în primul rând mie și familiei mele este să ne întărim în putere, așa încât Hristos să locuiască în inimile noastre, prin credință... iar tot ce facem să fie făcut cu dragoste înspre slava și gloria lui Dumnezeu ca să putem ajunge plini de toată plinătatea lui Dumnezeu iar lucrarea noastră să fie binecuvântată nespus de mult.
Tu, pentru cine lucrezi?... când ai deschis ultima dată Biblia și te-ai hrănit din Cuvântul lui Dumnezeu? Cât din lucrarea ta, este pentru Domnul și cât pentru tine?... Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu