Mila


Te confrunți cu o situație delicată? Nu căuta ajutor la oameni, mergi la Biblie. Acolo găsești răspunsuri care schimbă vieți. Și tu poți avea acces la schimbare.
În situații critice ai nevoie de înțelegere, compasiune și milă. Cine ar putea să-ți ofere așa ceva? Oamenii sunt egoiști, au uitat să mai ofere milă și compasiune.
Mila nu este rușinoasă. Societatea noastră a strâmbat înțelesul. A avea milă înseamna a avea compasiune, afecțiune pentru altă persoană. A înțelege prin ce trece, să fi afectat de slăbiciunea lui și să simți nevoia să-l ajuți.
Milă, înseamnă să te mobilizezi cu toată ființa ta, cu mintea cu inima pentru a găsi un răspuns concret și real. Mila cuprinde sensibilitate, fidelitate, bunătate, blândețe, toleranță pentru a te angaja sincer în căutarea soluțiilor concrete.
Cunoști pe cineva care ar putea să-ți ofere mila în astfel de condiții?
Du-te la Dumnezeu cu problema ta, pleacă-ți genunchii și inima înaintea Lui pentru că El îți poate da milă. Dumnezeu este milostiv și gata să te ajute.
 Nădăjduiește în El!

 Isaia 30:18 Totuşi, Domnul aşteaptă să Se milostivească de voi şi Se va scula să vă dea îndurare, căci Domnul este un Dumnezeu drept. Ferice de toţi cei ce nădăjduiesc în El!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu