Dragostea

Dragostea este o caracteristică importantă a lui Dumnezeu. Mulți creștini nu pot cuprinde sau înțelege această dragoste pentru că nu o caută în Cuvântul lui Dumnezeu ci o compară cu relațiile omenești în care dragostea adevărată nu există.
Dragostea lui Dumnezeu este incredibil de frumoasă, curată și adevărată și nu poate fi comparată cu nimic din ceea ce gândirea noastră poate percepe sau cu ce am experimentat noi. Trebui să-L cunoaștem pe Dumnezeu, să avem o relație vie și adevărată pentru a înțelege și cuprinde dragostea Lui.
Cu multe cuvinte, lucruri, din această lume pe care noi le numim ”dragoste”, Dumnezeu nu are a face pentru că oamenii iubesc doar ce le place, selectează, mint, înșeală, abandonează, caută doar beneficii, în timp ce Dumnezeu ne oferă dragostea Lui necondiționată. După un timp dragostea oamenilor pentru noi încetează, se răcește, dar dragostea lui Dumnezeu este o sursă inepuizabilă de iubire care ne ajută să trecem cu bine prin această lume rece și nesimțitoare.
Cuvintele mele sunt prea sărace pentru a vorbi despre Dragostea lui Dumnezeu,  dacă vrei să găsești această dragoste, citește Cuvântul lui Dumnezeu. Printre paginile Sfintei Scripturi ai să descoperi această dragoste, ai să înțelegi despre ce încerc să vorbesc prin puținele mele cuvinte. Pe paginile Sfintei Scripturi, te poți întâlni cu Dumnezeu și cu dragostea Lui.
Fără a citi Cuvântul lui Dumnezeu nu vei cunoaște niciodată dragostea adevărată.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu